Inbjudan till Triorama event “Det börjar med ett klick”

På grund av rådande omständigheter så ska det här eventet genomföras helt digitalt och fotoklubben är inbjuden att visa bilder. Temat är “Norrland är fantastiskt” och vi kommer köra ett bildspel med bilder från alla medlemmar. Du kan maila dina bilder till: info@skellefteafotoklubb.se, om du vill vara med. Vi behöver bilderna senast 13 april.

Du kan också delta individuellt med ett eget bildspel, samma tema och samma mailadress.

Länk till “Det börjar med ett klick” eventet på Facebook

De av oss som deltar i grupp ger styrelsen uppdraget att sammanställa ett bildspel med de inskickade bilderna. Enda kravet är att du är medlem i fotoklubben och att bilderna följer temat. Skulle det bli en anstormning av bilder, så förbehåller sig styrelsen rätten att begränsa antalet bilder per deltagare.

Välkommen med dina bilder och låt oss visa besökarna att Norrland är fantastiskt!