Nordiskt Fotomästerskap – nu även en klubbtävling

Från Riksförbundet Svensk Fotografi

Hej fotovänner!

Vi vill påminna om att det fortfarande är gott om tid att skicka in bilder till Nordiskt Fotomästerskap. Nytt för i år är att man utöver individuellt även kan tävla för sin klubb. Denna gång kommer även en katalog på ca 130 sidor i format 20×20cm att produceras, och tillställas samtliga deltagare.

Det finns två sektioner för digitala bilder: färg och monokrom. Sista datum för att ladda upp bilder är den 30 april.

Läs mer på https://www.svenskfotografi.org/internationellt/nordiskt-fotomasterskap/

Med vänliga hälsningar

Riksförbundet Svensk Fotografi

Detta mail har skickats till klubbarnas kontaktadresser, samt alla medlemmar som i sitt användarkonto kryssat i att de vill ha information från oss. Men sprid gärna mailet vidare till alla era medlemmar, eller uppmana dem att skapa konto på vår hemsida för att få utskick direkt till sin e-post.