Fotoutmaning med Corona-tema

Väldigt snabbt förändrades världen från något bekant till något ovisst. Gränser stängs, människor isoleras, evenemang ställs in, ekonomin dyker, jobb hotas. Men mitt i allt föds också solidaritet, kreativitet och en vilja att hjälpa till.

Just nu skrivs historia och du har chans att vara med. Tillsammans med Skellefteå fotoklubb: Dokumentera hur corona-pandemin påverkar dig i din vardag.

Hur har vår stad förändrats nu när vi inte ska träffas i stora grupper längre och istället uppmanas att hålla avstånd? Hur har ditt liv och din arbetsplats förändrats? Vad sysselsätter du dig med nu när du är hemma mer än vanligt? Kanske tillhör du en riskgrupp eller har en anhörig som gör det? Hur är det att inte kunna träffas som förr? Har du upptäckt något som förändrats till det bättre? 

Vår förhoppning är att kunna samarbeta med Skellefteå museum kring detta. Dels undersöker vi om våra bilder kan samlas i en utställning, och dels om museet vill ta emot bilder för arkivering. Vi återkommer senast 5:e maj med en uppdatering om det blir ett samarbete. 

Tills dess, ta fram kameran och dokumentera, så skriver vi historia tillsammans.