Från RSF: Exponera nr 4 / 2020 – med resultatet från Riksfotoutställningen

Exponera! Nyhetsbrev från Riksförbundet Svensk Fotografi

Fotovänner,

RSF framför ett stort tack till Folkare Fotoklubb i Avesta som utfört ett mycket bra arbete med årets Riksfototräff, med tillhörande Riksfotoutställning. Tyvärr har arbetet varit förgäves eftersom evenemanget med anledning av rådande omständigheter måste ställas in, vilket vi ju tidigare meddelat. Officiell avtackning för det utförda arbetet kommer att ske vid Riksfototräffen i Umeå 2021.
Vi har valt att publicera resultatet av Riksfotoutställningen i ett format som liknar det som skulle ha visats i samband med juryredovisningen på plats i Avesta – det hittar du här.
Riksfotostämman kommer i år att genomföras digitalt. Kallelse och mer information kommer att skickas ut till klubbarnas styrelser, samt direktmedlemmar inom kort.
PS. Vi har ännu ingen arrangör för Riksfototräffen 2022, så det finns fortfarande möjlighet att anmäla sitt intresse.

Påminnelse: Nordiskt Fotomästerskap 2020.
Det finns fortfarande tid att skicka in bilder. Nytt för i år är att man utöver individuellt även kan tävla för sin klubb.

Fotografer som tilldelas RSF Utmärkelse
I år är det 14 stycken som tilldelas denna utmärkelse för fotografiska framgångar. Vi har sammanställt en katalog med bilder från dessa fotografer.

Välkommen med bidrag till Årsboken
Nu öppnar inlämningen av bildbidrag till RSF Årsbok 2020/2021.

Fortsätt skicka in bilder till vårt foto-projekt i Corona-tider.
Tanken med projektet är att dels skildra vardagen i hela landet i dessa tider, dels engagera många av våra kanske karantän-sittande medlemmar. Välkommen med dina bilder!

Nordisk Fototräff 2020
Även detta evenemang ställs in med anledning av rådande omständigheter, och kommer istället att genomföras 2021

CEWE
Medlemmar i RSF får bl a 20% rabatt på alla bildprodukter. Läs mer här.

Exponera! är vårt nyhetsbrev som skickas ca 10 ggr per år till de medlemmar som valt att prenumerera i sin medlemsprofil på hemsidan. Material i form av text och bild kan löpande skickas till redaktionen via epost till redaktion.