Samarbete med 360 Träningscenter och bilder till nästa klubbträff

Hej alla,

Fotoklubben har pågång ett samarbete med 360 Träningscenter där vi ska få hänga bilder i deras lokaler. Det blir runtom i gymlokalen och i korridorer. Utskrifterna kommer vara från 30×40 och uppåt, beroende på var den ska hänga. Temat är rörelse. Urvalet kommer gå till som följande:

Max 5 bidrag per medlem (skickas digitalt till info@skellefteafotoklubb.se för urval)

Varje deltagande medlem är garanterad 1 bidrag.

Klubben står för ram.

Om bild säljs får klubben ersättning för ramen.


Nästa klubbträff tänkte vi ha ett digitalt utbyte med en annan fotoklubb där vi visar upp ett bildspel med bilder från medlemmar. Så skicka in bilder ni är stolta över, till info@skellefteafotoklubb.se. Eller varför inte slå två flugor i en smäll och skicka in samma bilder till både 360 utställningen och bildspelet.